Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.nl/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 29

Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.nl/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 31
Tips Archief - Schoolreisjes.nl

Tips

dagje uit almere outdoor

Knallende avonturen in de herfstvakantie

Herfstvakantie bij Almere Outdoor



Beleef knallende avonturen en spetterende uitdagingen deze herfstvakantie. Outdoorpark SEC Survivals om Almere heeft van 14 t/m 29 oktober een programma vol superleuke activiteiten.

Lees meer

ModderDag 29 juni Outdoorpark SEC Survivals

Almere doet weer mee aan internationale ModderDag. Dit betekent dat op donderdag 29 juni, als in het hele land tienduizenden kinderen met modder en water spelen, ook de kinderen van Almere lekker vies zullen worden in de modder.

Lees meer
modderdag-almere-outdoorpark-sec-survivals
tivoli

Kom vanaf 8 april spelen en genieten in Amusementspark Tivoli

Vanaf zaterdag 8 april 2017 is pretpark Tivoli weer geopend. Het pretpark heeft meer dan 30 attracties en speeltoestellen voor families met kinderen vanaf 2 jaar. Het is kindvriendelijk, overzichtelijk én betaalbaar zonder al te lange wachttijden!

Lees meer

Dagje uit met kinderen

Dagje uit met kinderen? Wij hebben een aantal leuke tips voor dagjes uit voor je op een rijtje gezet. Binnen, buiten, voor de kleine kinderen en de wat ouderen. Actief of juist lekker leerzaam, lees gauw verder!

Lees meer
dagje uit met kinderen
sec-survival-winterfestival

Ga op Wintersurvival bij SEC Survivals Almere

In de winter binnen blijven? Ik dacht het niet! Wij gaan lekker naar buiten met deze actieve Wintersurvival.

Lees meer

Schaatsen in Het Spoorwegmuseum tijdens Winter Station

Kom tijdens de kerstvakantie schaatsen in het Spoorwegmuseum!


Lees meer
schaatsen spoorwegmuseum

Sinterklaas komt naar Amusementspark Tivoli

Dit jaar komt Sinterklaas voor het eerst met z’n pieten naar Amusementspark Tivoli tijdens Winter Tivoli voor een Meet & Greet. Hij heeft voor alle kinderen een leuk kadootje meegenomen.

Lees meer

Pietentraining door Survival Piet

Leer tijdens de pietentraining klimmen, klauteren en pakjes bezorgen als een echte Piet bij Outdoorpark SEC Survivals.


Lees meer
dagje-weg-staatsbosbeheer

Zomeractiviteiten bij Buitencentrum Boomkroonpad!

Ben je nog op zoek naar een leuke activiteit voor een dagje weg? Ga op bezoek bij Buitencentrum Boomkroonpad! Lekker de natuur in en er worden leuke zomeractiviteiten georganiseerd!

Lees meer

Schrijf je in & win 4 entreekaarten Toverland!!

Wil jij kans maken op 4 entreekaarten voor attractiepark Toverland in Sevenum? 

Lees meer
schoolreisje
freek-vonk-naturalis

Zomertip: Op avontuur als Freek Vonk in Naturalis!

Stap deze zomer in de schoenen van Naturalisonderzoeker dr. Freek Vonk. Maak het avontuur ook mee: ga van zondag 5 juli tot en met zondag 23 augustus op mini-expeditie in Naturalis.

Lees meer

Op schoolreisje met warm weer? Houd je hoofd koel met deze tips!

Het zomerweer is nu echt in aantocht! Ga jij op schoolreisje met warm weer? Dat is natuurlijk heerlijk, maar soms lopen de temperaturen zo hoog op dat het toch fijn is om wat voorzorgsmaatregelen te nemen. Extreem warm weer is vooral een risico voor ouderen (bejaarden), voor jonge kinderen en baby's. Vooral als je een dag op schoolreisje gaat met kinderen is het goed om rekening te houden met het warme weer en ervoor te zorgen dat de kinderen koel blijven en geen gevaar lopen. Zo houd ook jij het hoofd koel!

Lees meer

Schoolkamp tips deel 1!

Op zoek naar schoolkamp tips? Wij hebben speciaal voor leerkrachten en begeleiders een reeks tips opgesteld die je kunnen helpen om een schoolkamp of werkweek te organiseren.

Lees meer

Top 5 educatieve schoolreisjes!

Bekijk hier onze top 5 educatieve schoolreisjes! Een schoolreisje is natuurlijk leuk, maar het zou geen ‘ school’ reisje zijn als er ook niet wat te leren viel! De perfecte combinatie voor een leuk schoolreisje is plezier voor de kinderen met een vleugje educatie, zodat de kinderen spelenderwijs kunnen leren op schoolreisje.

Wij hebben daarom een top 5 van educatieve schoolreisjes samengesteld!

Lees meer
schoolreisje naturalis
Met de bus op schoolreisje tips

Met de bus op schoolreisje? Zes tips voor in de bus!

Met de bus op schoolreisje! Dat is voor de meeste kinderen vaak spannend, want niet alle kinderen zitten elke dag met al hun klasgenootjes in de bus. Enige voorbereiding op de busreis is voor jou als juf, meester of begeleider dan ook wel vereist. Wat doe je bijvoorbeeld als er kinderen misselijk worden en hoe vermaak je ze tijdens een relatief lange rit? Hier 6 tips voor jou voor tijdens de busreis op schoolreisje met kinderen!

Lees meer

Vijf effectieve tips voor een veilig schoolreisje!

Voor de kinderen is het schoolreisje het hoogtepunt van het schooljaar! Maar de veiligheid voor de kinderen op schoolreis staat natuurlijk voorop. Er kan van alles gebeuren tijdens het schoolreisje. Met deze vijf tips kan je met de kinderen volop genieten van een veilig schoolreisje! 

Lees meer
veilig schoolreisje
schoolkamp arrangementen

Schoolkamp arrangementen Het Buitencentrum

Een schoolkamp, schoolreisje of introductiekamp is voor kinderen een onvergetelijk avontuur. De schoolkamp arrangementen van Het Buitencentrum maken de organisatie ook nog eens een stuk leuker! 

Lees meer

Schoolkamp met Stayokay!

Stayokay, dé hostelketen van Nederland, een keten van hostels in bijzondere gebouwen op de mooiste plekken van Nederland. Slaap bijvoorbeeld in een kasteel of een kubus of kom naar een Waddeneiland of De Biesbosch. Alles kan!

Lees meer
schoolkamp-stayokay-groepsaccommodaties
Sluit

Contact

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we komen zo snel mogelijk bij je terug!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Top