Zomeractiviteiten bij Buitencentrum Boomkroonpad!

dagje-weg-staatsbosbeheer

Ben je nog op zoek naar een leuke activiteit voor een dagje weg? Ga op bezoek bij Buitencentrum Boomkroonpad! Lekker de natuur in en er worden leuke zomeractiviteiten georganiseerd!

Het bos kleurt prachtig groen, boswachterij Gieten-Borger heeft in de zomer haar eigen charme. Heerlijk wandelen, fietsen of ontdekken met één van de rugzaktochten welke speciaal voor de verschillende leeftijdsgroepen zijn ontwikkeld. Het “Dierenvriendjespad” voor de allerkleinsten tot het nieuwe “Indianenpad” voor de stoere jongens en meisjes van 6-12 jaar.

Zomerwandelingen

De Zomerwandelingen zijn iedere woensdag en zondag in de zomervakantie. De gids van Staatsbosbeheer neemt je mee voor een heerlijke wandeling door de natuur van boswachterij Gieten Borger. De zomerwandelingen zijn geschikt voor het hele gezin.
Op zondag start de wandeling om 12.00 uur en op woensdag om 13.30 uur.
De kosten zijn € 5,00 voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen t/m 12 jaar.

Zomerse Buitendagen

De Zomerse Buitendagen zijn elke dinsdag en donderdag in de zomervakantie.
Vanaf 10 uur tot 14.00 uur kan er met de Dassenspeurtocht worden gestart.
De kosten bedragen € 9,50 per kind. Dit is inclusief kaartje Boomkroonpad, meedoen met de speurtocht, en het timmeren van een opbergkistje. Tijdens de Buitendagen krijgen de deelnemende kinderen, zolang de voorraad strekt, nog een cadeau. Zij kunnen een keuze maken uit een t-shirt of een kinderbidon. Volwassenen hoeven alleen een kaartje voor het Boomkroonpad te kopen en betalen slechts € 4,50.

Andere Zomeractiviteiten

Naast de Buitenmiddagen worden er door Staatsbosbeheer nog tal van andere zomeractiviteiten georganiseerd. Op woensdag 12 augustus is er een Wild bij nachtexcursie, deze start om 19.30 uur. De kosten zijn € 10,00 voor volwassenen en € 7,50 voor kinderen t/m 12 jaar. Op zondag 16 augustus is er de spectaculaire roofvogeldemonstratie om 14.00 en 15.30 uur. Deze is gratis toegankelijk.

Wil je meer weten? Neem een kijkje op de website van Staatsbosbeheer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 *

Sluit

Contact

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we komen zo snel mogelijk bij je terug!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Top