Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.nl/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 29

Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.nl/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 31
Dagje uit met kinderen – Bekijk de leukste dagjes uit!

Dagje uit met kinderen

dagje uit met kinderen

Dagje uit met kinderen? Wij hebben een aantal leuke tips voor dagjes uit voor je op een rijtje gezet. Binnen, buiten, voor de kleine kinderen en de wat ouderen. Actief of juist lekker leerzaam, lees gauw verder!

Tips voor een leuk dagje uit met kinderen

Het Zuiderzeemuseum

Tijdens een dagje uit naar het Zuiderzeemuseum reis je in de tijd. Hier ontdek je met de kids alles over onze geschiedenis. Hoe zag het leven er toen uit voor hun leeftijdsgenootjes van toen? Naast heel leuk, ook nog eens super leerzaam!

Het Zuiderzeemuseum bestaat uit een buiten- en binnen gedeelte, dus mocht er een regenbui voorspeld zijn dan kun je even schuilen.

Meer informatie: Dagje uit Zuiderzeemuseum

 

SnowWorld

Een dagje uit met kinderen in de sneeuw, zelfs in het voor of najaar! Skiën, snowboarden of met een tube van de sneeuwhelling, het is allemaal mogelijk en lekker actief. En wist je dat je bij SnowWorld in Landgraaf ook het grootste klimpark van Europa heeft?

Meer informatie: Dagje uit SnowWorld

 

Dinoland

Bij Dinoland in Zwolle is er zowel binnen al buiten van alles te doen, waardoor je geen rekening hoeft te houden met het weer. Er zijn wel meer dan vijftig dinosaurussen te bewonderen met uitleg en informatie. Ook is er een grote overdekte speelhal met speeltoestellen en interactieve games.

Meer informatie: dagje uit naar Dinoland

 

Safaripark Beeksebergen

Ga op Safari in eigen land. Het Safaripark in Hilvarenbeek is het grootste Afrikaanse wildlifepark van de Benelux, maar liefst 120 hectare groot. Ga mee in de safaribus en rangers vertellen je allerlei interessante weetjes over de vele dieren die je onderweg tegenkomt, zoals leeuwen en giraffen. Of wandel langs een mooie route via chimpansees, langs olifanten en pinguïns. Genoeg te beleven dus!

Meer informatie: Dagje uit Safaripark Beekse Bergen

 

Science Centre

Op zoek naar een leuk dagje uit met kinderen dat ook nog eens heel leerzaam is? Ontdek de wetenschap bij Science Centre Delft. Je eigen vliegtuigvleugel ontwerpen. Een dijkdoorbraak voorkomen. In de huid van een chirurg kruipen. Het kan hier allemaal!

Meer informatie: Dagje uit Science Centre

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 *

Sluit

Contact

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we komen zo snel mogelijk bij je terug!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Top