Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.nl/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 29

Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.nl/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 31
Zomertip: Op avontuur als Freek Vonk in Naturalis! - Schoolreisjes.nl

Zomertip: Op avontuur als Freek Vonk in Naturalis!

freek-vonk-naturalis

Stap deze zomer in de schoenen van Naturalisonderzoeker dr. Freek Vonk. Maak het avontuur ook mee: ga van zondag 5 juli tot en met zondag 23 augustus op mini-expeditie in Naturalis.

Doe als Freek in Naturalis

In de mini-expeditie ervaar je als bezoeker hoe het is om te doen als Freek. Heb je je ook altijd al afgevraagd hoe Freek bijvoorbeeld doucht als hij in de jungle is? Waarom heeft Freek twee paar schoenen nodig op reis? Wat doet Freek met de gifmonsters die hij afneemt? Bekijk Freeks eigen kapmes, camera en slangenvangstok van dichtbij. Op de tent zijn zelfs de moddervlekken van zijn vorige reis nog zichtbaar. Echte avonturiers komen erachter wat je nodig hebt voor de ontdekkingstocht en weten de grote en kleine dieren tijdens hun mini-expeditie te spotten. Bezoekers stappen letterlijk en figuurlijk in de schoenen van Freek en maken kennis met zijn enthousiasme voor reizen, wilde dieren en onderzoek.

Onderzoek als Freek

Freeks passie voor de natuur is dichtbij huis ontstaan, waar hij door het gras achter kikkers aan rende of bloedzuigertjes uit de sloot viste om ze te bestuderen. Bij de mini-expeditie onderzoeken bezoekers wat in de sloten rondom Naturalis leeft. Na een korte inleiding gaan ze naar buiten om hun visnetje door de slootjes te halen: een echte slootsafari! De expeditiekleding wordt vervangen door een laboratoriumjas: het onderzoek kan beginnen. Met behulp van onder andere de Dierenzoeker worden de dieren op naam gebracht. De activiteit wordt begeleid en is de hele zomervakantie vanaf zondag 12 juli tot en met zondag 23 augustus iedere dag om 11:00, 11:30, 12:00, 12:30, 14:00, 14:30, 15:00 en 15:30 uur.

Foto: Naturalis

Meer over een schoolreisje Naturalis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 *

Sluit

Contact

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we komen zo snel mogelijk bij je terug!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Top