Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.nl/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 29

Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.nl/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 31
Schoolkamp arrangementen Het Buitencentrum - Schoolreisjes.nl

Schoolkamp arrangementen Het Buitencentrum

schoolkamp arrangementen

Een schoolkamp, schoolreisje of introductiekamp is voor kinderen een onvergetelijk avontuur. De schoolkamp arrangementen van Het Buitencentrum maken de organisatie ook nog eens een stuk leuker! 

Schoolkamp arrangementen Het Buitencentrum

Het schoolkamp arrangement dat Het Buitencentrum aanbiedt zit twee dagen helemaal vol actie en plezier. Klimmen in het klimbos, leren boogschieten, vuur maken, educatieve spelletjes en natuurlijk mag het kampvuur niet ontbreken!
Een leuke combinatie van spel-en leermomenten die de binding tussen de leerlingen vergroot.

Ook de maaltijden worden binnen de schoolkamp arrangementen verzorgd door Het Buitencentrum. Het is aanschuiven en opscheppen maar! Je hebt zelf de mogelijkheid om te kiezen wat je wilt eten en uiteraard houden ze rekening met vegetariërs, halal-maaltijden en diëten.

Bij alle activiteiten zorgt het Buitencentrum voor deskundige begeleiding, zodat jouw schoolkamp altijd verantwoord verloopt. Grote groepen worden gesplitst in kleinere, overzichtelijke groepjes en het terrein is geheel afgesloten voor buitenstaanders. Zo kunnen zowel de leerlingen als jij als begeleider zorgeloos genieten van een onvergetelijke schoolkamp!

Bekijk de schoolkamp arrangementen van Het Buitencentrum

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 *

Sluit

Contact

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we komen zo snel mogelijk bij je terug!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Top