Kom vanaf 8 april spelen en genieten in Amusementspark Tivoli

tivoli

Vanaf zaterdag 8 april 2017 is pretpark Tivoli weer geopend. Het pretpark heeft meer dan 30 attracties en speeltoestellen voor families met kinderen vanaf 2 jaar. Het is kindvriendelijk, overzichtelijk én betaalbaar zonder al te lange wachttijden!

Attracties Amusementspark Tivoli

Zo is er onder andere een achtbaan, botsboten, luchtkussen, zweefmolen, trampolines, botsauto’s, draaimolen, treintjes, buggy’s, midgetgolfbaan en nog veel meer… Regent het? Geen probleem! Er kan gewoon doorgespeeld worden in onze binnenspeeltuin. Regelmatig is er leuke animatie in het park.

Nieuw dit seizoen zijn het luchtkussen de ‘Gorilla Slide’ en de parkshow ‘Tiffi & Toffi’s Jungle avontuur’.


Openingstijden Tivoli & toegangsprijzen

De entreeprijs voor kinderen vanaf 2 jaar en volwassenen is € 13,00 p.p. en het park is geopend van 8 april t/m 22 oktober 2017. Neem voor voor actuele openingstijden een kijkje op  www.parktivoli.nl

 

Goochelen en jongleren tijdens Pasen

Op 1e Paasdag brengt de beroemde goochelaar Hokus Pokus met zijn kindertheater veel gezelligheid en verwondering bij jong en oud. Op 2e Paasdag kun je jongleren met ballen, ringen en doekjes. Van bordje draaien tot acrobatiek, tijdens de Circus Workshop leer je de fijne kneepjes van het circusvak.

Natuurlijk zijn Tiffi en Toffi dagelijks in het park te vinden voor een Meet & Greet, je kunt je regelmatig laten schminken en verder zal het hele seizoen bol staan van leuke animatie.

 

Online tickets met korting

Wil je het liefst gelijk naar binnen zonder in de rij bij de kassa te moeten staan? Bestel dan online je toegangskaarten en profiteer van korting per kaartje!

Kijk voor meer informatie op www.parktivoli.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 *

Sluit

Contact

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we komen zo snel mogelijk bij je terug!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Top