Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.nl/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 29

Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.nl/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 31
Dagje #hardgaan in Walibi!

Wil jij een dagje #hardgaan in Walibi?

schoolreisjes

Afgelopen weekend zijn wij op onderzoek uit geweest en volgens ons is Walibi een hartstikke leuke schoolreisbestemming!

Wil jij komend weekend of het weekend erna ook een dagje #HARDGAAN in Walibi, alle achtbanen testen en checken of Walibi geschikt is voor jullie schoolreisje?

Ga dan naar de Facebook pagina van Schoolreisjes.nl en like & deel deze actie om kans te maken op twee tickets. Natuurlijk vinden wij het ook ontzettend leuk als je ons verteld waarom jij deze tickets graag wilt winnen!

Wie weet maken wij jou wel blij!

 

P.s. Deze prijs is niet inwisselbaar tegen contanten en is niet geldig in combinatie met andere acties en voorwaarden. De winnaar van de prijs krijgt de tickets opgestuurd. Schoolreisjes.nl behoudt zich het recht voor om de winactie eenzijdig te wijzigen, op te schorten of te beëindigen. Over de winactie kan niet worden gecorrespondeerd. In gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien, zal een besluit worden genomen door Schoolreisjes.nl.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 *

Sluit

Contact

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we komen zo snel mogelijk bij je terug!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Top