Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.nl/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 29

Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.nl/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 31
Deze schoolreis wordt pas #HARDGAAN met jouw klas! - Schoolreisjes.nl

Deze schoolreis wordt pas #HARDGAAN met jouw klas!

schoolreis walibi

Alvast je schoolreisje plannen voor september? Profiteer dan nu van het voordeel: je betaalt slechts € 14,50 per leerling. Het park is in september op de 18e en 25e geopend!

Hoe houd je de klas het hele jaar rustig? Laat ze lekker een dagje hard gaan tijdens een schoolreis Walibi Holland! We hebben heel veel stoere attracties waar kids vanaf 7 jaar zich helemaal in uit kunnen levenLaat ze bijvoorbeeld lekker uitwaaien in Super Swing en duizelingwekkende avonturen beleven in  Los Sombreros.

Voor de oudere leerlingen hebben we de echte thrill rides. Laat ze bijvoorbeeld lekker alles van zich af gillen in Goliath, de snelste en hoogste achtbaan van de Benelux! Handen in de lucht terwijl ze binnen 3 sec van 0 naar 90 km per uur gelanceerd worden in Xpress: Platform 13.

Boek hier alvast jouw schoolreisje voor september! 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 *

Sluit

Contact

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we komen zo snel mogelijk bij je terug!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Top