Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.nl/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 29

Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.nl/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 31
Zebraatje geboren in Dierenpark Emmen! - Schoolreisjes.nl

Zebraatje geboren in Dierenpark Emmen!

dierenpark emmen

Dierenpark Emmen is een klein zebraatje rijker! In de ochtend van 17 maart heeft zebra Kimberly een gezond jong ter wereld gebracht.

Toen de verzorger ’s avonds bij de savannestal een kijkje ging nemen stond het pasgeboren zebraatje al wankel op zijn pootjes. Zowel moeder als kind maken het goed en het kleine zebraatje mocht daarom deze ochtend al met de kudde zebra’s mee naar buiten.

Het zebraatje is het tweede jong van vader Wenne en moeder Kimberly. Het is een merrie en blijft daarom ook in de toekomst in de Emmense kudde. Morgen mag ze al kennis maken met giraffes, impala’s en de andere savannebewoners. Zolang het weer goed blijft, is het kleine zebraatje te bewonderen in Dierenpark Emmen!

 

Meer informatie over een schoolreisje Dierenpark Emmen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 *

Sluit

Contact

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we komen zo snel mogelijk bij je terug!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Top