Doen! Workshops bij Science Centre Delft

schoolreisje sciencecentre delft

Vervelen tijdens de voorjaarsvakantie? Niet bij Science Centre Delft! Volg een workshop piepschuim of DNA-ketting!

Bij Science Centre Delft houden ze niet van stilzitten. Daarom worden er in de voorjaarsvakantie twee verschillende en vooral bijzondere workshops gegeven..

En niet zomaar workshops. Tussen 21 februari en 1 maart kun je de workshops Piepschuim en DNA-ketting volgen. En wist je dat ze sinds het begin van dit jaar ook workshops geven voor volwassenen? Dus ook juffen en meesters hebben genoeg te doen!

Kom naar het Science Centre Delft en maak een mooi kunstwerk van piepschuim. Allereerst ga je zelf een ontwerp maken die je gaat uitsnijden met een echte snijmachine. Dan is het tijd om je ontwerp in elkaar te zetten. Het resultaat mag je uiteraard mee naar huis nemen! De workshop is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en kost €3,- bovenop de entreeprijs van Science Centre Delft.

Meer weten over hoe DNA werkt? Dan is de workshop DNA-ketting perfect! Elke cel in je lichaam bevat DNA die je tijdens deze workshop gaat vangen en zichtbaar gaat maken. Het resultaat wordt in een ketting gevangen die je mee naar huis mag nemen. Deze workshop is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en kost €3,- bovenop de entreeprijs van Science Centre Delft.

Inschrijven voor deze workshops kan gewoon op dezelfde dag aan de balie.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 *

Sluit

Contact

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we komen zo snel mogelijk bij je terug!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Top