Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.nl/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 29

Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.nl/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 31
Kom schaatsen tijdens Winter Tivoli - Schoolreisjes.nl

Kom schaatsen tijdens Winter Tivoli!

winter-tivoli

Vanaf 23 december kun je tijdens Winter Tivoli je schaatskunsten laten zien op onze kunstschaatsbaan op het terras. Voor de beginner zijn er schaatshulpjes voorhanden. Is schaatsen nog een beetje te eng? Je kunt ook lekker springen op het winterluchtkussen.

Je betaalt slechts € 1,50 voor 30 minuten schaatsen. Schaatsen zijn gratis te leen (€ 10,- borg). Voor het behoud van de baan is het helaas niet mogelijk om je eigen schaatsen te gebruiken. Voor de veiligheid wordt aangeraden kinderen handschoenen aan te doen.

Kom naast het schaatsen ook lekker spelen en genieten van binnenspeeltuin Fun City, de airtrampoline, luchtkussen, legotafel, zandtafel, speeltoestellen, Race Pop-Ups, Skypie, playstations en dagelijkse animatie. De overige attracties en speeltoestellen in het pretpark zijn gedurende Winter Tivoli gesloten.


Winterse lekkernijen voor jong en oud

Terwijl de kids heerlijk aan het spelen zijn, kunnen ouders en begeleiders in winterse sfeer bij de schaatsbaan of in het restaurant een heerlijk hapje eten, rustig een boekje lezen, internetten met gratis wifi of genieten van een High Tea.


Tivoli laat wensen uitkomen

Tijdens Tivoli’s Wensweken laten we verschillende wensen in vervulling gaan. Maak op 16, 17, 18, 23 of 24 december tijdens Winter Tivoli een kerstbal met jouw wens (voor jezelf of iemand anders) en hang deze in de wensboom. Op 29 december maken we de winnaars bekend van wie we de wens in vervulling laten gaan. Kijk voor meer informatie op www.parktivoli.nl


Openingstijden Winter Tivoli

Winter Tivoli is t/m 26 maart 2017 op vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 11.00 tot 17.00 uur en in de schoolvakanties op aangepaste dagen en tijden.

*De overige attracties en speeltoestellen in het park zijn gedurende Winter Tivoli gesloten.

 

Kijk hier voor meer informatie over een schoolreisje naar Park Tivoli.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 *

Sluit

Contact

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we komen zo snel mogelijk bij je terug!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Top