Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.nl/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 29

Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.nl/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 31
WILDLANDS ZOO Emmen ontvangt eerste bewoners!

Allereerste bewoners in WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

wildlands emmen

Vanmiddag zijn de eerste bewoners van WILDLANDS in hun prachtig nieuwe onderkomen gearriveerd. De eerste van de elf prairiehonden, die de transportbox uit kwam, heeft de eer de allereerste te zijn. 

Afgelopen weken hebben de verzorgers de prairiehonden laten wennen aan een vangruimte in hun buitenverblijf. Dank zij veel wortel wilden de prairiehonden die ruimte wel in. Tot vandaag konden ze er ook weer uit, maar vanochtend sloot de ruimte toen er elf prairiehonden in zaten. Zij werden naar WILDLANDS gereden en in hun nieuwe verblijf neer gezet. Het duurde geruime tijd voor de eerste prairiehond heel voorzichtig even zijn neus liet zien, maar al gauw schoot hij razendsnel naar buiten.

De andere tien dieren krijgen de gelegenheid in alle rust hun nieuwe verblijf in te lopen en te verkennen. De verzorgers brengen de komende dagen de overige prairiehonden in groepjes naar WILDLANDS over.

Neem alvast een kijkje op de website van WILDLANDS Adventure Zoo Emmen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 *

Sluit

Contact

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we komen zo snel mogelijk bij je terug!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Top