Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.nl/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 29

Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.nl/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 31
Busvervoer schoolreis - veilig vervoer met N. Mijnders

Busvervoer naar je schoolreis met N. Mijnders

busvervoer-schoolreis

Onbezorgd busvervoer naar je schoolreis? Ga dan mee met één van onze touringcars. Het regelen van jouw schoolreis kunnen wij volledig uit handen nemen, zodat je met een gerust hart kunt genieten van dit feestelijk dagje uit.

Veilig busvervoer naar je schoolreis met N. Mijnders

N. Mijnders Melissant BV is een Keurmerk Touringcarbedrijf en daarnaast ISO 9001 gecertificeerd aangevuld met een extra veiligheidsdocument. Dit staat voor kwaliteit en veiligheid en dit betekent dat wij er voor zorgen dat je punctueel en veilig op jouw bestemming aankomt.

Al onze touringcars zijn voorzien van veiligheidsgordels, toilet, CD en DVD. En onze ervaren, vriendelijke en behulpzame chauffeurs zorgen ervoor dat jij een comfortabele schoolreis zult beleven.

Met meer dan 85 jaar ervaring hebben wij als touringcarbedrijf alles in huis om van jouw schoolreis een onvergetelijke dag te maken.

Wij beschikken over een modern wagenpark met touringcars en dubbeldekkers variërend in grootte van 30 tot 90 personen. Daarnaast hebben wij ook een rolstoeltouringcar waarin maximaal 13 passagiers met rolstoel mee kunnen. Dus ook de leerlingen die moeilijk ter been zijn, kunnen in dezelfde touringcar mee als hun klasgenoten.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat wij jou kunnen aanbieden? Dan kun je contact met ons opnemen via telefoonnummer 0187-601077 of neem eens een kijkje op onze website www.nmijnders.nl.

Wij denken graag met je mee om van jouw schoolreis een uniek en gezellig dagje uit te maken!

Offerte aanvraag

  • Gegevens contactpersoon

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 *

Sluit

Contact

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we komen zo snel mogelijk bij je terug!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Top