Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.nl/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 29

Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.nl/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 31
Ga deze zomer op avontuur bij Outdoorpark SEC Survivals!

Ga deze zomer op avontuur bij Outdoorpark SEC Survivals!

outdoorpark-sec-survivals

Op zoek naar avonturen en spetterende uitdagingen deze vakantie? Dan ben je deze zomer bij Outdoorpark SEC Survivals aan het juiste adres! 

Outdoorpark SEC Survivals heeft namelijk een te gek vakantieprogramma vol superleuke activiteiten. Zo kun je boogschieten, survivallen, vuurtje stoken, klimmen over junglebruggen, kruipen door camotunnels, eten zoeken in de natuur, vlotvaren en nog veel meer. Iedere dag is er iets spannends te beleven.

vakantie-uitje-almere

En is een dagje outdoor niet voldoende uitdaging voor jou? Doe dan mee aan het Bushcraft Vakantiekamp. In drie dagen leer je alles wat je nodig hebt om te overleven in de natuur en slaap je in je eigen gebouwde schuilplek!

Om deel te nemen aan de vakantie uitjes kun je alleen komen of met je zus, buurjongen, nichtje, ouders, of verzorger- en meedoen aan een knallend avontuur tijdens je vakantie.

Kijk voor het volledige vakantieprogramma op https://www.sec-survivals.nl/vakantie

survival-almere-vakantie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 *

Sluit

Contact

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we komen zo snel mogelijk bij je terug!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Top