Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.nl/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 29

Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.nl/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 31
Top 3 leuke activiteiten voor in de meivakantie! - Schoolreisjes.nl

Top 3 leuke activiteiten voor in de meivakantie!

meivakantie

Bijna tijd voor meivakantie! Van 2 t/m 10 mei is het officieel meivakantie. Bekijk hier onze top 3 activiteiten voor de lente in de meivakantie!

Misschien hebben jullie al een week eerder vrij of een week later vrij er nog bij. Maar vakantie is vakantie! en als het lenteweer zich ook nog laat zien is het de perfecte periode om leuke bestemmingen te ontdekken voor schoolreisjes!

Wij hebben een paar leuke dingen om te doen op een rij gezet in de meivakantie. Stuk voor stuk leuk om te gaan ontdekken of deze leuk zijn om met je klas op schoolreisje naar toe te gaan! Bekijk hier onze top 3 activiteiten voor de lente in de meivakantie!

 

Tip 1: De kabouterweek bij het Boomkroonpad

De Kabouterweek loopt van 2 tot en met 10 mei en valt precies in de meivakantie. Een perfect moment om kinderen in de leeftijd van 3 tot 7 jaar te trakteren op een leuk en leerzaam uitje naar het Kabouterbos van Buitencentrum Boomkroonpad. Daar speuren zij langs uitgestippelde routes – de kabouterpaden – naar kaboutersporen. En dat is een kwestie van goed opletten, want paddenstoelen met rood-met-witte-stippen, kleine voetsporen en platgetrapte grassprietjes kunnen wijzen op de aanwezigheid van kabouters…

 

Tip 2: Goed weer garantie bij SEC Survivals

SEC Survivals biedt extra activiteiten aan die uitstekend combineren met een survival. Bijvoorbeeld een highrope parcours, waarbij de kinderen op ontdekkingstocht gaan hoog in de bomen bij klimpark Funforest. Ideaal voor het milde lenteweer tijdens de meivakantie! Of kies voor waterplezier met vlotvaren; eerst je eigen vlot bouwen en daarna heerlijk varen op het meer! Ook bieden ze de Zeskamp: een speelse wedstrijd tussen teams, vol leuke onderdelen zonder modder.

SEC Survivals biedt de Goed Weer Garantie: als het op de dag van je boeking te slecht weer is, kun je kosteloos annuleren of verplaatsen. En het mooie is: je bepaalt zelf of het weer te slecht is! Zo weet je zeker dat alle omstandigheden optimaal zijn voor een dag vol plezier en avontuur.

 

Tip 3: Klimmen en jonge diertjes bekijken bij IJsboerderij de Drentse Koe

IJsboerderij de Drentse Koe is de hele meivakantie geopend van 10:00 tot 18:00. Als alles naar wens verloopt, worden begin mei en begin juni jonge geitjes geboren. De meivakantie is daarom precies de goede periode om de IJsboerderij te bezoeken om de jonge geitjes te zien! De klimtoren die midden in de manege is gebouwd is inmiddels klaar. Er kan al volop in gespeeld worden. Je kunt naar boven klimmen via de trap, maar ook via de elastieken in het midden. Via twee spannende glijbanen kun je weer naar beneden, of via de elastieken. Kom in de meivakantie bij IJsboerderij de Drentse Koe kijken hoe leuk het daar is voor een schoolreisje met je klas!

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 *

Sluit

Contact

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we komen zo snel mogelijk bij je terug!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Top