Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.nl/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 29

Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.nl/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 31
Naar De Uithof voor een uniek en actief schoolreisje met jouw klas! - Schoolreisjes.nl

Naar De Uithof voor een uniek en actief schoolreisje met jouw klas!

uithof

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor een leuk en actief uitje met uw klas of school? Een ochtend of middag naar De Uithof staat garant voor veel plezier, zowel voor de leerlingen als de leraren! 

De Uithof is meer dan schaatsen alleen. Skiën, snowboarden, klimmen, Icegames, ijshockey, curling, karten en zelfs lasergamen maakt de Uithof geschikt voor scholieren van de basisschool tot het hoger onderwijs. Indoor, overzichtelijk gemakkelijk bereikbaar, een combinatie van sportieve en minder sportieve activiteiten en niet te vergeten de aantrekkelijke tarieven.

Ook voor vervoer van en naar De Uithof kunt u bij ons terecht. De Uithof heeft een super gave, eigen Amerikaanse schoolbus aangeschaft! Hierdoor bieden wij de mogelijkheid de hele groep voor per persoon (maximaal 42 personen per rit) op te halen en weer terug te brengen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 *

Sluit

Contact

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we komen zo snel mogelijk bij je terug!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Top