Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.nl/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 29

Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.nl/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 31
Mee op schoolreisje naar de Julianatoren! - Schoolreisjes.nl

Mee op schoolreisje naar de Julianatoren!

julianatoren-schoolreisje

Wat hebben wij een leuk schoolreisje gehad afgelopen donderdag! Wij mochten mee op schoolreisje naar de Julianatoren met Kaya en haar klas, groep 5 van de 3sprong uit Lelystad. 

Het beloofde een hele warme dag te worden vandaag, dus wat voorzorgsmaatregelen tegen de hitte waren wel nodig. Gelukkig zorgde de juf en alle begeleiders voor genoeg drinken voor de kinderen en ook zijn er vandaag wel wat liters zonnebrand crème weg gesmeerd ;-).

julianatoren

De kinderen hebben een fantastische dag gehad in alle attracties zoals Jul’s Batmouse Vlucht, de vuurtoren, Jul’s Helikopterbaan, de tollende muis, roetsjen van de glijbanen, springen op de trampolines en natuurlijk mocht de achtbaan niet ontbreken!

DSC_0795

Tussen de middag kregen we allemaal Jul’s pretpakket als lunch, lekkere patatjes met fritessaus en een flesje limonade. Dat ging er na al dat spelen bij iedereen wel in!

lunch-schoolreisje

Gelukkig heeft de Julianatoren ook wat fijne plekken waar we wat verkoeling konden krijgen, dat hadden we af en toe wel nodig hoor want het was echt een hele warme dag.  De kinderen hebben zich dan ook uitstekend vermaakt bij springend water!

waterspelletjes

Als afsluiter hebben we nog een lekker waterijsje gegeten en toen was het tijd om weer naar huis te gaan, maar wat was dit een leuke geslaagde dag!

Hoe was jouw schoolreisje? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 *

Sluit

Contact

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we komen zo snel mogelijk bij je terug!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Top