Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.nl/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 29

Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.nl/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 31
Schoolkamp citytrip met Stayokay

Een Stayokay City trip met jouw klas!

schoolkamp rotterdam groepsaccommodatie

Met schoolkamp trekken de meeste klassen erop uit naar de natuur, maar wie zegt dat je geen fantastische schoolkamp in de stad kunt beleven?  Voor een onvergetelijk schoolkamp ben je bij Stayokay aan het juiste adres!

Stayokay biedt speciale 3-daagse schoolkamp arrangementen voor de basisschool aan vanaf €62,- p.p. De city hostels van Stayokay zijn een perfect uitgangspunt om verschillende steden te ontdekken en typische stadsactiviteiten te ondernemen zoals de Smartphone game of een leerzame speurtocht!

Ga voor een vorstelijk verblijf in Stayokay Den Haag, een gerenoveerd pand in de stijl van de Amsterdamse school! Of ga je liever voor de moderne kubuswoningen in Rotterdam? Het Stayokay hostel in Maastricht, pal aan de oever van de maas, biedt een perfect uitgangspunt voor avontuurlijke fietstochten.

Liever iets sportiefs in een knus hostel? Dan is Stayokay Haarlem wat je zoekt. Deze ligt ook dichtbij onze hoofdstad Amsterdam, waar ook twee vestigingen van Stayokay te vinden zijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 *

Sluit

Contact

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we komen zo snel mogelijk bij je terug!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Top