Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.nl/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 29

Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.nl/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 31
Plopsa pretparken in de prijzen bij European Star Awards

Plopsa pretparken bekroond met European Star Awards

plopsa-pretparken-european-star-awards

De European Star Awards zijn voor het vierde jaar op rij uitgereikt door het tijdschrift Kirmes & Park Revue op basis van de kritische mening van een 33-koppige onafhankelijke vakjury. Hiermee wil men uitzonderlijke prestaties van pretparken onder de aandacht brengen.

Plopsaland De Panne doet het op Europees vlak heel erg goed. Het grootste pretpark van België heeft tijdens de uitreiking van de European Star Awards de tweede plaats in de wacht gesleept in de categorie “Europe’s Best Family Parks 2015”. Het recent geopende waterpark Plopsaqua De Panne veroverde een mooie achtste plaats binnen de categorie “Europe’s Best Water Parks 2015”. Plopsaqua telt maar liefst 4 zwembaden en 6 spectaculaire glijbanen, waaronder ‘Sky Drop’, met zijn 19 meter de hoogste waterglijbaan van België.

Daarnaast kaapt de nieuwkomer ‘Sky Fly’ meteen de derde plaats weg in de categorie “Europe’s Best New Attractions 2015”. De gloednieuwe interactieve vliegattractie heeft net z’n eerste zomer achter de rug en werd met veel gejuich onthaald. Hierbij worden bezoekers via een arm in een cirkel van 30 meter geslingerd en kunnen de bezoekers zelf bepalen hoeveel actie ze wensen doordat de 12 vliegtuigjes elk afzonderlijk kunnen bewegen.

CEO van de Plopsa Group Steve Van den Kerkhof nam de prijzen in ontvangst. “De awards zijn een bekroning voor het hele Plopsa-team.”, reageert Van den Kerkhof. “De reacties van onze bezoekers op deze attracties zijn erg lovend, maar daarenboven zijn we enorm tevreden met deze officiële erkenning van de experts in het vak! Het is fantastisch dat onze investeringen gewaardeerd worden, wat een drijfveer is om onze bezoekers op de meest verrassende manieren te blijven entertainen.”

Op schoolreisje naar een van de Plopsa pretparken? 

Bron: Plopsa

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 *

Sluit

Contact

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we komen zo snel mogelijk bij je terug!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Top