Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.nl/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 29

Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.nl/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 31
Succesvolle julimaand voor Plopsa Indoor Coevorden - Schoolreisjes.nl

Succesvolle julimaand voor Plopsa Indoor Coevorden

plopsa-indoor-coevorden

Plopsa Indoor Coevorden beleeft een topzomer! Het pretpark verwelkomde maar liefst 1/3 meer bezoekers tijdens de eerste vakantiemaand in vergelijking met vorig jaar.

Plopsa Indoor Coevorden kon tijdens de maand juli een derde meer bezoekers noteren ten opzichte van vorig jaar. “We zijn uiterst tevreden met deze mooie bezoekersaantallen!”, zegt parkmanager Harold De Vries enthousiast. “We hebben het voordeel dat we behoorlijk weersonafhankelijk zijn. Bij een hittegolf – zoals begin deze maand het geval was – kan men niet alleen verkoeling zoeken in het ruime indoorgedeelte, maar kan men zich ook uitleven in de grote buitenzone. De Dansende Fonteinen is dan onze populairste attractie!”, lacht hij. “Maar ook bij slechter weer, zoals begin deze week, is Plopsa Indoor Coevorden het ideale dagje uit. Met ruim vijfentwintig attracties kunnen kinderen zich lekker uitleven terwijl mama en papa genieten van een hapje en een drankje.”

Tot en met 31 augustus loopt bovendien een speciale actie omwille van de vijfde verjaardag van het indoorpark. Er wordt gratis toegang verleend aan alle vijfjarige kinderen. Tickets hiervoor kunnen enkel besteld worden via de website van het park: www.plopsaindoorcoevorden.nl. “De reacties zijn erg positief!”, zegt De Vries. “We mochten al heel wat vijfjarigen verwelkomen die gebruik hebben gemaakt van dit speciale verjaardagsticket.” Tenslotte wijt hij de sterke stijging ook aan de evenementenkalender. Gedurende de hele maand juli en augustus is er, bovenop de dagelijkse Bumba Show, ook nog een zomerse Maya Show. “De aanwezigheid van onze figuren blijft een sterke troef.”, beaamt De Vries. “Naast de attracties zijn ook de liveshows en meet & greet momenten met onze Plopsa-figuren immens populair. Het biedt kinderen de gelegenheid hun favoriete televisieheld in levende lijve te ontmoeten.”

Ook dit najaar heeft Plopsa Indoor Coevorden nog een drukbezet evenementenprogramma, leuk voor een dagje uit of een schoolreisje!
Zo kunnen alle Plopsa-fans een onvergetelijke Halloween beleven in het indoorpretpark. Iedereen die houdt van griezelen, wordt uitgenodigd om van 17 oktober tot en met 1 november samen met Wickie de Viking een huiveringwekkende dag te beleven. Daarna maakt de enige, echte Sinterklaas zijn opwachting in Plopsa Indoor Coevorden op 21, 22, 28 & 29 november en 5 & 6 december. Tenslotte kun je in het park een echte Vikingkerst beleven samen met Wickie de Viking vanaf 19 december tot en met 3 januari.

Foto: Plopsa

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 *

Sluit

Contact

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we komen zo snel mogelijk bij je terug!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Top