Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.nl/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 29

Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.nl/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 31
Park Tivoli viert verjaardag van Tiffie & Toffi! - Schoolreisjes.nl

Park Tivoli viert verjaardag van Tiffie & Toffi!

park tivoli

Zaterdag 4 juni is de vrolijke tweeling Tiffi en Toffi van Park Tivoli jarig en dat gaan we vieren! Op deze feestelijke dag kun je van meer dan 30 attracties en speeltoestellen genieten. Bij binnenkomst word je als een beroemdheid op de rode loper verwelkomd, je kunt daar samen met Tiffi en Toffi op de foto. Er zijn drie verjaardags-shows waar we gaan zingen, dansen, en misschien wel getrakteerd worden op iets lekkers.

Kleurwedstrijd
Download de verjaardags-kleurplaat van onze website en maak kans op een gezinsabonnement! Liever knutselen dan kleuren? Je kunt ook een mooie verjaardagskaart maken en deze meebrengen. We hangen ze allemaal op voor het feestje in de Tiffi en Toffi Club!

Jouw verjaardag in Park Tivoli
Ben jij ook jarig op zaterdag 4 juni? Kom dan naar ons park en ontvang op vertoon van je legitimatiebewijs een leuk cadeautje van ons! (Actie geldt voor kinderen t/m 12 jaar, alleen op vertoon van legitimatiebewijs).

De hele maand juni is Kinderfeestmaand! Vier je kinderfeestje in juni 2016 bij ons en je mag gratis 2 volwassenen meenemen, daarbij krijgen alle kinderen een gratis waterijsje! Reserveringsformulier en kortingsbon vind je op onze website.

Online tickets met korting
Wil je het liefst gelijk naar binnen zonder in de rij bij de kassa te moeten staan? Bestel dan online je toegangskaarten en profiteer ook nog eens van korting per kaartje!


Wil je alles weten over een schoolreisje naar Park Tivoli?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 *

Sluit

Contact

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we komen zo snel mogelijk bij je terug!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Top