Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.nl/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 29

Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.nl/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 31
Nieuwe speurtocht in het Openluchtmuseum! - Schoolreisjes.nl

Nieuwe speurtocht in het Openluchtmuseum!

Een echte speurtocht in het Openluchtmuseum, nu ook voor leerlingen van het voortgezet onderwijs vanaf 13 -16 jaar! Samen met jouw leerlingen misdaden oplossen. 

Misdaden oplossen in het Openluchtmuseum!

Met behulp van de Tourtodo app krijgen de leerlingen allerlei informatie om maximaal vijf misdaden in het Openluchtmuseum op te lossen. In het hele park zijn aanwijzingen verstopt die de leerlingen verder op weg helpen tijdens hun onderzoek. Op een laagdrempelige manier oefenen de leerlingen zo hun onderzoek vaardigheden. Daarnaast kunnen de leerlingen aan hun communicatieve vaardigheden werken, want om de zaken op te lossen zullen ze de hulp van de medewerkers van het Openluchtmuseum nodig hebben. De jongeren ontdekken op een leuke manier de highlights van dit historische museum.

Maak kans op een gratis schoolreis mét spannende speurtocht

Zo’n nieuw spannend uitje vormt de perfecte aanleiding voor een museumbezoek. Los de prijsvraag op en wie weet mag uw klas zich vastbijten in Onopgeloste Zaken! Leuk als afsluiter van dit schooljaar of vliegende start van het nieuwe jaar! De winnende klas wordt opgehaald en weer thuisgebracht. De antwoorden kunnen t/m 23 juni worden ingevuld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 *

Sluit

Contact

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we komen zo snel mogelijk bij je terug!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Top