Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.nl/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 29

Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.nl/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 31
Midzomerwandelingen bij het Boomkroonpad - Schoolreisjes.nl

Midzomerwandelingen bij het Boomkroonpad

Met je klas een leerzame en zomerse boswandeling maken? Dat kan nu bij het Boomkroonpad! Uitgestrekte bossen, verstilde vennetjes, kleinschalige heidevelden en grote mierenhopen kom je onderweg tegen.

De gids van Staatsbosbeheer neemt je mee voor een stevige wandeling van zo’n 5 à 6  km en laat je onderweg de mooiste plekjes zien. Wil jij ook de prachtige natuur in de avond ontdekken met je klas? Kom dan op woensdag 8 juli of woensdag 26 augustus a.s. om 19.00 uur naar Buitencentrum Boomkroonpad!

 

De gids van Staatsbosbeheer neemt je mee voor een mooie midzomerwandeling door de gevarieerde bossen van Gieten Borger. De tocht gaat door het bos en je gaat op zoek naar de dieren die in het bos leven. Leuk en leerzaam voor de kinderen!

 

Midzomerwandelingen bij Het Boomkroonpad!

De midzomerwandelingen vinden plaats op woensdag 8 juli en woensdag 26 augustus, starten om 19.00 uur bij Buitencentrum Boomkroonpad en duren ongeveer 2 uur.

De kosten zijn € 7,50 voor volwassenen en € 5,00 voor kinderen t/m 12 jaar.

Het is handig om bedekkende kleding (in verband met muggen en mieren) en stevige wandelschoenen aan te trekken. Het is handig om je vooraf aan te melden! Check voor meer informatie: Het Boomkroonpad.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 *

Sluit

Contact

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we komen zo snel mogelijk bij je terug!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Top