Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.nl/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 29

Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.nl/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 31
Schaatsen in de zomer bij Linnaeushof! - Schoolreisjes.nl

Schaatsen in de zomer bij Linnaeushof!

linnaeushof-schaatsbaan-zomer

Het is 30 graden, de felle zon straalt aan een strakblauwe hemel en bij Europa’s grootste speeltuin kun je lekker gaan schaatsen!
Er is een tijdelijke schaatsbaan aangelegd in Europa’s grootste speeltuin, Linnaeushof. Tijdens de laatste weken van de zomervakantie kunnen de kinderen schaatsen in bikini of zwembroek.

Schaatsen in de zomer is hartstikke leuk! Geen gedoe met thermo-ondergoed, dikke sokken, een sjaal en een muts. Op dagen als deze kan dat gewoon in je zomerse kleding of zelfs je zwembroek en zorgt ook nog voor heerlijke verkoeling!

Door het aanleggen van een speciale, kunststof schaatsbaan is er geen risico op smeltend ijs. Het begon als een knipoog naar de Olympische zomerspelen. Vanwege het wisselvallige weer dat Nederland kent, heeft Linnaeushof een winters element toegevoegd aan het grote aantal speeltoestellen. En nu de zomer dan uiteindelijk toch zijn intrede lijkt te hebben gedaan in ons kikkerlandje is het grappig om te zien hoe kinderen met grote enthousiasme de schaatsbaan trotseren in de warmte.

De schaatsbaan staat in Linnaeushof sinds 12 augustus en bezoekers kunnen er tot en met vrijdag 26 augustus a.s. gebruik van maken. Schaatsen worden beschikbaar gesteld en naast het normale entreetarief voor de speeltuin worden hier geen extra kosten voor in rekening gebracht. In Linnaeushof zijn 350 speeltoestellen en attracties te vinden en de tijdelijke schaatsbaan geeft nóg meer reden om deze vakantie te komen spelen in Europa’s grootste speeltuin.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 *

Sluit

Contact

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we komen zo snel mogelijk bij je terug!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Top