Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.nl/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 29

Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.nl/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 31
365 dagen per jaar op schoolreisje kunnen? Dat kan in Kinderstad! - Schoolreisjes.nl

365 dagen per jaar op schoolreisje kunnen? Dat kan in Kinderstad!

schoolreisje kinderstad

Het gebeurt toch wel vaak dat het spannend is wat voor weer het gaat worden op de dag van het schoolreisje. De meeste schoolreisjes zijn toch vaak buiten en regen en onweer is dan niet heel erg wenselijk. Wil je je daar geen zorgen over maken, ga dan met je klas naar Kinderstad!

Kinderstad is 365 dagen per jaar geopend, dus ook met herfstachtig regenweer of winters winterweer kan er naar hartenlust gespeeld en geravot worden! Kindestad heeft attracties voor iedereen, jong en oud. De kinderen kunnen de hele dag rondjes draaien in de draaimolen, een spannend avontuur beleven in de wildwaterbaan, Kinderstad heeft het allemaal! Als meester of juf kan je je vertoeven op een van de terrassen.

Ook zijn er twee autoscooters. Eentje voor de allerkleinsten en eentje voor de grotere kids. Zo kunnen ze voelen hoe het is om auto te rijden en leent zich voor een leuke leerzame opdracht over verkeer of voertuigen. Met groepen vanaf 20 personen kan je al vanaf €7,- per persoon bij Kinderstad terecht!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 *

Sluit

Contact

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we komen zo snel mogelijk bij je terug!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Top