Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.nl/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 29

Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.nl/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 31
IJsbaan de Scheg in Deventer - schoolreisjes.nl

Hoge temperatuur geen invloed op kunstijsbaan de Scheg in Deventer

ijsbaan deventer

De winter is nog niet in aantocht, de temperaturen in Nederland zijn aangenaam. Bij Sport- en Belevingscentrum De Scheg in Deventer is het het hele jaar door ‘winter’. Het schaatsseizoen is volop aan de gang en elke dag wordt er op de overdekte kunstijsbaan geschaatst. Kunstijsbaan De Scheg is iedere dag normaal geopend, maandag tot en met vrijdag vanaf 10.00 uur, zaterdag vanaf 14.00 uur en zondag vanaf 10.00 uur.

Ondanks de hoge temperaturen hebben de ijsmeesters van De Scheg het ijs goed onder controle. Het ijs is ‘dik’ genoeg. De ijsmeesters geven het geheim voor een perfecte ijsvloer niet prijs. IJsmeester Mario Colenbrander geeft een tipje van de sluier: “door de ijsvloer elk uur met de ijsmachine te dweilen houden wij het ijs goed onder controle”.

Fanatiek schaatser Mark van der Putten is blij dat de kunstijsbaan in Deventer open is: “ik weet niet hoe jullie het doen, maar ondanks het warme weer hebben jullie echt goed ijs”.

Voor openingstijden en meer informatie: www.descheg.nl/schaatsen

Foto: De Scheg: IJsmeester Mario Colenbrander test op 11 november 2015 de ijsdikte van kunstijsbaan De Scheg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 *

Sluit

Contact

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we komen zo snel mogelijk bij je terug!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Top