Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.nl/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 29

Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.nl/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 31
Happy Halloween in Amusementspark Tivoli! - Schoolreisjes.nl

Happy Halloween in Amusementspark Tivoli!

Happy Halloween herfstvakantie Amusementspark Tivoli

Happy Halloween tijdens de herfstvakantie in Amusementspark Tivoli!

Kom tijdens de Halloween-herfstvakantie van 15 t/m 30 oktober 2016 gezellig griezelen in Amusementspark Tivoli. Het pretpark met meer dan 30 attracties én speeltoestellen is tijdens deze dagen versierd in Halloweensfeer en dagelijks zijn er leuke activiteiten te doen.

Halloween activiteiten

Tijdens Halloween mogen pompoenen natuurlijk niet ontbreken. Daarom heeft Amusementspark Tivoli de handen opnieuw ineengeslagen met Groentenhof Poelen, de pompoenkwekerij uit Groesbeek. Je kunt dan ook dagelijks pompoenen komen snijden in het park (€1,50 per pompoen).

Daarnaast kun je deelnemen aan diverse Halloween activiteiten, waarin je o.a. leert een echte heks/tovenaar te zijn. Natuurlijk zijn Tiffi & Toffi dagelijks in het park te vinden voor een Meet & Greet en er wordt regelmatig geschminkt.

Openingstijden herfstvakantie

Amusementspark Tivoli is in de herfstvakantie van 15 t/m 30 oktober 2016 dagelijks geopend van 11.00 tot 17.00 uur (in de weekenden vanaf 10.00 uur).

Kijk voor meer informatie op www.parktivoli.nl en www.groentenhofpoelen.nl

Happy Halloween Amusementspark TivoliHalloween Tivoli 3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 *

Sluit

Contact

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we komen zo snel mogelijk bij je terug!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Top