Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.nl/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 29

Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.nl/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 31
Gratis toegang voor leerkrachten in de Plopsa-parken! - Schoolreisjes.nl

Gratis toegang voor leerkrachten in de Plopsa-parken!

plopsaland

Wist je dat je als leerkracht tijdens de meivakantie van gratis toegang geniet in de Plopsa-parken? Ontdek samen met je gezin wat de Plopsa-parken te bieden hebben als schoolreisbestemming!

Plopsa Indoor Coevorden (NL), Plopsaland De Panne, het gloednieuwe waterpark Plopsaqua De Panne , Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo (BE), stuk voor stuk parken waar ontzettend veel te beleven valt voor jouw klas! En nu kan jij als leerkracht gratis deze parken gaan ontdekken. Gratis tickets & info via www.plopsa.be/scholen

Op schoolreisje naar één van de Plopsa-parken!

Plopsa indoor Coevorden

Zijn je leerlingen ook gek van Plop, Bumba, Mega Mindy, Piet Piraat en de andere Studio 100-figuren? Ga dan op schoolreis naar Plopsa Indoor Coevorden, het mooiste indoorpark van Nederland! Op ruim 10.000 m² leven jouw leerlingen zich volledig uit samen met hun favoriete Plopsa-vriendjes op meer dan 25 attracties. De Wickiebaan, de Vuurtoren, Plops Speelboom, … er is zoveel te beleven dat de kinderen zich geen enkel moment vervelen!

Plopsaland de Panne

Neem je leerlingen mee op schoolreis naar het land van hun tv-helden en geniet samen met hen van een dagje magie in het meest bezochte pretpark van België! Kleine Ploppertjes trekken op avontuur in Mayaland met maar liefst 10 attracties op kindermaat. Ook een boottocht in het Bos van Plop is een magische belevenis. Zijn uw leerlingen dapper genoeg voor wat meer kriebels? Vlieg dan over het Kasteelplein op de rug van De Draak of duik in een reuzesloep met de SuperSplash in de Piratenbaai. Echte durvers trotseren De Grote Golf in het nieuwe Wickieland!

NIEUW! Plopsaqua de Panne

Ben je klaar voor een gloednieuw avontuur met Wickie de Viking? Neem vanaf 22 maart 2015 een duik in de wonderwaterwereld van Plopsaqua! Vaar mee door een magisch sneeuwlandschap in de adembenemende wildwaterrivier of ontdek het aanbod glijbanen voor jong en oud. Laat je verrassen door de subtropische storm in het golfslagbad en verken daarna de betoverende wereld van Wickie in de spetterende waterspeeltuin.

Plopsa Indoor Hasselt

Zijn je leerlingen ook gek van Plop, Bumba, Mega Mindy, Piet Piraat en de ANDERE Studio 100-figuren? Ga dan op schoolreis naar Plopsa Indoor Hasselt! Op ruim 10.000 m² leven jouw leerlingen zich volledig uit samen met hun favoriete Plopsa-vriendjes op meer dan 25 attracties. De Wickiebaan, de Vuurtoren, Plops Speelboom, … er is zoveel te beleven dat de kinderen zich geen enkel moment vervelen! Plopsa Indoor Hasselt bevindt zich op slechts 20 minuten rijden van Maastricht.

Plopsa Coo

Bezorg je leerlingen een schoolreisje vol avontuur! De toeristische site aan de voet van de beroemde Watervallen van Coo biedt meer dan 20 attracties, prachtig geïntegreerd in het schitterende Ardense landschap. Zweef naar ongekende hoogtes met de Mega Mindy Flyer, race Mega Mindy achterna in de Vliegende Fietsen, dwaal rond in het geheimzinnige Labyrinth of ontdek het park vanuit de gekste hoeken in de Octopus. De kleintjes genieten dan weer van een ommetje op de rug van de Konijntjes of een rondje op de nostalgische Carrousel. Avontuurlijke durvers kunnen bobsleeën en een ritje in de Coaster of de Splash staat garant voor flink wat kriebels. Als een stoere Viking door de woeste golven klieven kan in de spinning coaster Vicky The Ride.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 *

Sluit

Contact

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we komen zo snel mogelijk bij je terug!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Top