Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.nl/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 29

Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.nl/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 31
Van 2 t/m 10 mei 2015 gratis open dagen bij Plopsa indoor Coevorden! - Schoolreisjes.nl

Van 2 t/m 10 mei 2015 gratis open dagen bij Plopsa indoor Coevorden!

schoolreis Plopsa indoor coevorden

Ook bij Plopsa indoor Coevorden kun je als leerkracht gratis naar binnen! Van 2 tot en met 10 mei 2015 opent Plopsa indoor Coevorden gratis haar deuren voor leerkrachten. Ideaal! Ga met je gezin kijken wat Plopsa indoor Coevorden allemaal te bieden heeft als schoolreisbestemming.

Zijn je leerlingen ook gek van Plop, Bumba, Mega Mindy, Piet Piraat en de andere Studio 100-figuren? Ga dan op schoolreis naar Plopsa Indoor Coevorden, het mooiste indoorpark van Nederland! Op ruim 10.000 m² leven jouw leerlingen zich volledig uit samen met hun favoriete Plopsa-vriendjes op meer dan 25 attracties. De Wickiebaan, de Vuurtoren, Plops Speelboom, … er is zoveel te beleven dat de kinderen zich geen enkel moment vervelen!

Schoolreisje Plopsa Indoor Coevorden, een schoolreis naar het mooiste indoorpretpark van Nederland!

GRATIS K3-verkeersklas

Een schoolreisje naar Plopsa Indoor Coevorden is niet alleen dikke fun, maar ook heel leerrijk. Onze Plopsa-politieagent laat jouw leerlingen tijdens een les in een echte verkeersklas kennis maken met de verkeersregels. Daarna kunnen de leerlingen zich uitleven in het gloednieuwe K3-verkeerspark en in ware K3-stijl de verkeersregels toepassen.

 GRATIS Bijenklas met Maya

Tijdens de Bijenklas met Maya legt onze Plopsa-imker alles uit over bloemen, bijen en honing. Je leerlingen leren hoe bijen leven, waarom ze steken, hoe honing gemaakt wordt en waarom bloemen belangrijk zijn.

GRATIS voorbereidingspakket

Via Plopsa.nl kun je een gratis voorbereidingspakket downloaden. Dit lessenpakket vol creatieve opdrachten, werkblaadjes en doe-oefeningen vormt een ideale voorbereiding op de verkeersklas. Dit pakket is trouwens opgesteld volgens de kerndoelen en leerlijnen van de Nederlandse overheid!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 *

Sluit

Contact

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we komen zo snel mogelijk bij je terug!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Top