Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.nl/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 29

Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.nl/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 31
Leerkrachten gratis naar de Plopsa-parken! - Schoolreisjes.nl

Leerkrachten gratis naar de Plopsa-parken!

plopsa-gratis

Plopsa verwelkomt alle Nederlandse leerkrachten. Nog tot het einde van het seizoen krijgen alle leerkrachten gratis toegang tot de Plopsa-parken tijdens de Opendagen.

Het is inmiddels een jaarlijkse traditie geworden om alle leerkrachten uit te nodigen om een verkennend bezoek te brengen aan de Plopsa-parken tijdens de Opendagen. Nog tot en met 3 januari 2016 krijgen alle leerkrachten op vertoon van de akte van aanstelling of een ander document dat aantoont dat men leerkracht is gratis toegang tot de parken. Bovendien genieten 3 vergezellende personen van een mooie korting op het volwassentarief!

Plopsa wil op deze manier de leerkrachten warm maken om met hun klas op schoolreisje te gaan naar de Plopsa-parken. De parken bieden een interessante formule aan waarbij plezier én educatie centraal staan. “Een schoolreis bij Plopsa is niet alleen dikke pret, maar ook erg leerrijk. Plopsa biedt namelijk verschillende gratis educatieve projecten aan, zoals de Bijenklas met Maya, de Verkeersklas, de Dinoklas en de Boerderijklas met Amika.”, reageert CEO van de Plopsa Group Steve Van den Kerkhof. “De Opendagen vormen tevens de ideale mogelijkheid om als leerkracht het aanbod van de Plopsa-parken als schoolreisbestemming te ontdekken.”

Reserveer je tickets met gegarandeerde toegang op Plopsaschools.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 *

Sluit

Contact

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we komen zo snel mogelijk bij je terug!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Top