Fien & Teun te zien op schoolreisje Julianatoren!

Van 18 mei tot 30 juni zijn Fien & Teun vier keer per dag te zien in hun eigen show bij schoolreisje Julianatoren! Tijdens hun vrolijke, 20 minuten durende voorstelling zingen Fien en Teun vrolijke liedjes over het leven op de boerderij. Natuurlijk leren ze de kinderen ook veel over dieren en gezond eten en beleven ze leuke avonturen. De show is bij de toegangsprijs tot het pretpark inbegrepen en natuurlijk mogen de kinderen na afloop met Fien & Teun op de foto! Boek vandaag nog je schoolreisje Julianatoren.

Fien & Teun zijn het liefste boertje & boerinnetje ter wereld. Ze wonen op een boerderij en spelen elke dag met de dieren, werken in hun eigen groentetuin en maken een hoop plezier op en rond de boerderij. Als zij in hun brievenbus een kaartje ontvangen met een uitnodiging voor Oma’s verjaardag, komen Fien & Teun erachter dat ze nog een hoop voor moeten bereiden voor het feest. Samen met de kinderen in de zaal verzinnen zij een mooi cadeau voor Oma, leert Teun zijn naam schrijven op een echte verjaardagskaart en gaan ze op zoek naar een vrolijk lied dat zij kunnen zingen op het verjaardagsfeest.

Spelen en leren op schoolreisje Julianatoren

Met Fien & Teun leren kinderen spelenderwijs meer over dieren, gezond eten en het leven op de boerderij. De karakters zijn zo vorm gegeven dat zowel jongens als meisjes zich erin kunnen herkennen en licht educatieve elementen worden ondersteund door humor, waardoor ze aansprekend zijn voor de jonge doelgroep.

Fien & Teun is van 18 mei tot en met 30 juni te zien in de Julianatoren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 *

Sluit

Contact

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we komen zo snel mogelijk bij je terug!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Top