Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.nl/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 29

Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.nl/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 31
Expeditie Robinson Junior - Schoolreisjes.nl

Expeditie Robinson Junior bij Outdoorpark SEC Survivals

schoolreisjes-Outdoorpark SEC Survivals-Expeditie Robinson Junior

Het seizoen voor schoolreisjes, kinderfeestjes en familie-uitjes is weer begonnen, hoe leuk is het om het best bekeken tv-programma na te mogen spelen samen met je vriendjes, vriendinnetjes of klasgenootjes!

 Expeditie Robinson Junior, nu in Almere

Vuur maken, boogschieten, codes kraken en meer uitdagende proeven staan je te wachten in  Expeditie Robinson Junior. Outdoorpark SEC Survivals in Almere daagt jou uit. Ben jij een overlever?

Samenwerken en strijden

De expeditie zit vol uitdagingen, dus iedereen moet zijn bijdrage leveren. Snelheid, een goed geheugen, soms wat kracht en soms een beetje slim; alle inzet is nodig om de expeditie tot een goed einde te brengen.


Avontuurlijke expeditie

Wie is er handig genoeg om vuur te maken? Als het je lukt om een touw door te branden begint een expeditie vol avonturen en spannende uitdagingen.

Met boogschieten moet je de juiste ballon raken om een cijfer te vinden. Dan leg je geblinddoekt een spannend parcours af waarbij je intussen diverse aanwijzingen moet voelen. Vervolgens probeer je rennend over de hindernisbaan letters verzamelen om een woord van te maken.
Lukt het jou om met de verzamelde aanwijzingen de afgesloten kist te openen? Want hier ligt het gereedschap in dat je nodig hebt voor je volgende proef.
Bij de Junglebrug drijven voorwerpen; hoe haal jij die uit het? De voorwerpen bevatten een belangrijke kaart en geheime codes waarmee je misschien bij de schat komt. Tenminste als je kunt kaartlezen. De kaart wijst je de weg naar een verborgen schat. De laatste proef is het openen van de schatkist.

Expeditie Robinson Junior Almere

Praktische informatie Expeditie Robinson

Expeditie Robinson Junior duurt 2,5 uur en is geschikt voor de jeugd vanaf 8 jaar.
Lees meer over Expeditie Robinson Junior  https://www.sec-survivals.nl/expeditie-robinson-junior

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 *

Sluit

Contact

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we komen zo snel mogelijk bij je terug!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Top