Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.nl/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 29

Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.nl/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 31
Dierenpark Emmen viert 80e verjaardag! - Schoolreisjes.nl

Dierenpark Emmen viert 80e verjaardag!

Op 16 mei viert Dierenpark Emmen haar 80e verjaardag. Daarom is het de hele maand mei feest in het park. In 1935 opende het Noorder Dierenpark haar poorten en het is sindsdien van groot belang geweest voor Emmen. Als je in Nederland vertelt uit Emmen te komen, krijg je Dierenpark Emmen als reactie. Het dierenpark is het uithangbord van Emmen. Toen het park in 1985 de prachtige tropische vlindertuin opende, werd Emmen Vlinderstad. Tachtig jaar maakte het park deel uit van het centrum. En dat wordt deze maand gevierd!

Op 16 mei zelf zal Dierenpark Emmen in het teken staan van het feestje dat bij een verjaardag hoort. Het is dan natuurlijk prachtig versierd, er wordt gezorgd voor traktaties en er zijn extra activiteiten en feestelijkheden voor jong en oud. Het wordt een echt verjaardagsfeestje!

Op schoolreisje naar Dierenpark Emmen!

De wereld ontdekken, avonturen beleven, dat is wat kinderen doen, iedere dag. Op school en daarbuiten. Het kan ook mét school in Dierenpark Emmen. In 2015 kan dat voor het laatst in het dierenpark in het centrum van Emmen en 2016 doe je dat op avontuurlijke wijze in Wildlands Adventure Zoo Emmen.

 

Zoveel scholen, zoveel kinderen en nog meer wensen. Om die reden kan een schoolreis naar Dierenpark Emmen helemaal op maat worden samengesteld. Weinig tijd? Een leuke daginvulling van de schoolreis is in een handomdraai te regelen met het Schoolreis-Pakket-Uca.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 *

Sluit

Contact

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we komen zo snel mogelijk bij je terug!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Top