Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.nl/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 29

Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.nl/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 31
Beestachtig leuke dierendagen in Tivoli - Leuk dagje uit!

Beestachtig leuke Dierendagen in Amusementspark Tivoli

tivoli-attractiepark

Beleef in augustus de beestachtig leuke Dierendagen in Tivoli.  Tijdens deze weekenden is er beestachtig veel animatie in het park waar je aan kan deelnemen.Ook ligt voor elk kind dat het attractiepark bezoekt een leuk dierenmasker klaar.

Circus Bartolino en de Dierenbende

Op zaterdag 13 en zondag 14 augustus komt Circus Bartolino naar het park. Circus Bartolino is opgericht door opa Bartolino in de tijd dat wilde dieren in het circus nog heel gewoon waren. Maar wat doe je als je geen echte dieren meer in het circus mag zien? Kom het ontdekken!

Vogelspin knuffelen tijdens ‘Vooruit met de geit!’

In het weekend van 6 en  7 augustus komt een er een echte vogelspin naar het attractiepark tijdens de voorstelling ‘Vooruit met de geit’. Popi fantaseert dat alle dieren van het Kinderboerderijboek tot leven komen en dat gebeurt echt! Maar dan plots is er grote paniek…want waar komt dat grote enge beest nou vandaan? Na de show is er een Meet & Greet met een vogelspin. Durf jij het aan?

vogelspin

De hele zomervakantie staat bol van leuke activiteiten. Je kunt prachtig geschminkt worden en uiteraard zijn Tiffi & Toffi ook dagelijks van de partij voor een Meet & Greet. Alle shows en activiteiten zijn bij de entreeprijs van het park inbegrepen.

Wil je meer weten? Neem snel een kijkje op www.parktivoli.nl

tivoli

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 *

Sluit

Contact

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we komen zo snel mogelijk bij je terug!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Top