Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.nl/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 29

Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.nl/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 31
Avontuurlijk en leerzaam schoolreisje in de Apenheul! - Schoolreisjes.nl

Avontuurlijk en leerzaam schoolreisje in de Apenheul!

schoolreisje Apenheul

30 maart 2015 opent de Apenheul de deuren van haar prachtige bos weer, waar je je op jouw schoolreisje in een echte apenwereld waant tussen de loslopende apen! Terwijl de apen nog hun figuurlijke winterslaap houden, kan jij alvast bekijken wat er allemaal voor je klas te doen is op schoolreisje in de Apenheul.

Je kunt bij de Apenheul terecht voor schoolreisjes voor de basisschool, zowel onder als bovenbouw, maar ook met het voortgezet onderwijs kan je een schoolreisje organiseren naar de Apenheul!

Leer je kinderen alles over apen.. en zichzelf!

Op schoolreisje met jouw basisschoolklas naar de Apenheul. Leuk, speels en leerzaam. In het hele park kunnen de kinderen zelf klimmen, spelen, en slingeren en het meest bijzondere is: de apen doen hetzelfde vlak naast ze! Tussen de apen zien jouw leerlingen alles wat de apen doen en hoeveel zij zelf eigenlijk op ze lijken. Voor de voorpret heeft de Apenheul ook verschillende werkbladen voor de groepen 1 t/m 8 om mee te werken voordat het schoolreisje van start gaat. Boek 3 maanden voordat je schoolreisje begint en ontvang een vroegboekkorting van €1,- per persoon.

De Apenheul heeft nu voor het basisonderwijs ook iets nieuws wat je met je klas tijdens het schoolreisje kunt doen: de schatkistenroute! Onder leiding van een gids ontdekken de kinderen alles over de Apenheul en de apen met behulp van verschillende schatkisten. Een educatieve en speelse manier om alles te leren over apen en de Apenheul! De schatkistenroute kost €25,- per groep van 15 kinderen.

Ook voor het voortgezet en hoger onderwijs is er van alles te leren in de Apenheul.

De Apenheul biedt verschillende soorten workshops aan voor €25,- euro per groep van 15 personen. Workshops met verschillende thema’s zoals gedragsonderzoek, huisvesting en dierverzorging. Dit is slechts een greep van de mogelijkheden! En ook voor het voortgezet en hoger onderwijs geldt de korting van €1,- per persoon als je in ieder geval drie maanden voor je bezoek boekt.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 *

Sluit

Contact

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we komen zo snel mogelijk bij je terug!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Top