Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.nl/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 29

Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.nl/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 31
Apenheul viert feest! - Schoolreisjes.nl

Apenheul viert feest!

apenheul

De Apenheul bestaat op 12 juli 45 jaar en dierpark is ook nog eens verkozen tot het Leukste uitje van Nederland 2016. Alle reden voor een feestje! Bij een feestje hoort natuurlijk een traktatie. De apen worden verwend met een smakelijke traktatie die natuurlijk past in hun speciale dieet. En alle kinderen die Apenheul bezoeken op 12 juli krijgen een gratis spotpakket!

Apenheul 45 jaar

In 1971 begon Wim Mager met een uniek concept: een dierenpark waar de dieren gewoon loslopen tussen de bezoekers. Nu, 45 jaar later, is Apenheul uitgegroeid tot het Leukste uitje van Nederland 2016. Daar hoort natuurlijk een feestje bij. Op 12 juli zijn er in het dierenpark een heleboel leuke activiteiten, zoals een presentatie over het 45-jarig bestaan van Apenheul.  Ook zijn er de hele dag gidsen aanwezig om je alles te vertellen over een aantal bijzondere bewoners van het eerste uur.

schoolreisje Apenheul

Wie jarig is trakteert

Ook aan de jongste bezoekers van Apenheul wordt gedacht. Alle kinderen van 3 t/m 12 jaar die op 12 juli een bezoek brengen aan Apenheul, krijgen een gratis spotpakket. Het spotpakket bestaat uit een coole rugzak met apen-spotboek, apen-krasmunt, verrekijker én pet.

Wie overigens een bezoek brengt aan Apenheul kan deelnemen aan een leuke win-actie. Wie zijn leukste moment in Apenheul deelt met #leuksteuitje op Facebook, Twitter of Instagram maakt kans op mooie prijzen.

Meer informatie over de entree en openingstijden van de Apenheul? Neem gauw een kijkje op de website www.apenheul.nl

apenheul-45-jaar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 *

Sluit

Contact

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we komen zo snel mogelijk bij je terug!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Top