Wereldrecord glijbaan glijden bij de Beerze Bulten!

schoolreisje beerze bulten

Wist je dat het wereldrecord glijbaan glijden is gevestigd bij de Beerze Bulten? Het record is afgelopen zomer gevestigd op 30 juli 2014.

Er zijn binnen 1 uur maar liefst 396 personen van de glijbaan gegleden! Vanaf nu staat de Beerze Bulten officieel in het Guinness Book of Records met dit gevestigde record.

Ga op schoolreisje naar het Giga Konijnenhol en beleef met jouw klas een onvergetelijk ondergronds avontuur met Bultje het Konijn en zijn vriendjes! Durven jullie de glijbaan aan? Kunnen jullie het record verbeteren? De kinderen hoeven zich in ieder geval niet te vervelen. En voor de juffen en meesters.. daar is ook alles voor geregeld zodat ook zij een beetje op schoolreis zijn.

Bij de Beerze Bulten wordt jouw schoolreisje in het Giga Konijnenhol tot in de puntjes geregeld. Vanaf een uur of 10 word je met je klas verwacht en kan de pret beginnen! Na een korte uitleg worden de kinderen losgelaten in het reusachtige ondergrondse speelparadijs. Rond half 12 begint de theatershow met Bultje, het konijn, waar iedereen lekker mee kan zingen! Als het lekker warm is, kunnen de kinderen naar buiten om op de grote zandvlakte met water en speeltoestellen te spelen.

Ook voor de juffen en meesters is het een relaxed dagje uit. Alles is namelijk helemaal verzorgd, van het informatiepakket tot aan de limonade bij de frietjes. Na afloop kan er nog worden genoten van een lekker ijsje alvorens de kinderen moe van een dag vol speelplezier terug kunnen kijken op hun leukste schoolreisje ooit!

Je boekt dit schoolreisje al voor €8,- per kind en €5,- per begeleider.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 *

Sluit

Contact

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we komen zo snel mogelijk bij je terug!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Top