Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.nl/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 29

Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.nl/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 31
Veilig ravotten? Ga op schoolreisje naar de Schatkids! - Schoolreisjes.nl

Veilig ravotten? Ga op schoolreisje naar de Schatkids!

schoolreisje

Wil je geen omkijken hebben naar de veiligheid van de kinderen tijdens het schoolreisje? Dan is het Kinderspeelparadijs de Schatkids de perfecte plek voor jouw schoolreisje!

Ga op schoolreis naar de Schatkids! De Schatkids is een grote overdekte speelhal van 1500 vierkante meter, met diverse speeltoestellen. Klaar voor elk avontuur die de kinderen maar aan willen gaan! Alle toestellen voldoen aan de eisen op het gebied van veiligheid en hygiëne. Je kunt de kinderen dus lekker onbezorgd loslaten tijdens hun schoolreis terwijl jij kan genieten in het restaurant. Want uiteraard wordt er ook aan de juffen en meesters gedacht! Niet alleen mogen de juffen, meesters en begeleiders gratis mee naar binnen, voor maar €1,60 heb je al een lekker drankje.

Veilig spelen op schoolreisje voor elke leeftijd

Aan de peuters en kleuters is ook gedacht. Voor kinderen t/m 4 jaar is er een aparte zone opgesteld met speeltoestellen speciaal voor deze leeftijdscategorie. Ook voor de allerkleinsten is er een zone met soft toestellen. Elk kind van elke leeftijd kan hier dus naar hartenlust spelen, zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over hun veiligheid!


Het mag dan wel lente aan het worden zijn, in Nederland weet je het maar nooit met het weer.. De Schatkids is helemaal overdekt dus mocht het een regenachtige dag worden: jullie schoolreisje naar de Schatkids zal niet in het water vallen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 *

Sluit

Contact

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we komen zo snel mogelijk bij je terug!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Top