Ben jij klaar voor een heel sportief schoolreisje met je klas?

sportief schoolreisje

De kersverse samenwerking tussen Outdoorpark SEC Survivals en klimpark Fun Forest in Almere staat garant voor een super sportief schoolreisje vol avontuur!

Dit afwisselende en avontuurlijke schoolreisje bestaat uit twee onderdelen. Eerst gaan de leerlingen de hoogte in met een highrope parcours in het grootste klimpark van Nederland, Fun Forest. Daar zijn verschillende touwparcoursen hoog in de bomen aangelegd. Je loopt als het ware tussen de boomtoppen! Er zijn parcoursen op verschillende niveaus, dus voor elke leeftijd is er een geschikte activiteit. Ook zijn er spannende tokkelbanen.

In het tweede deel van het schoolreisje gaan de leerlingen op survival in het 50.000 m2 grote outdoorpark van SEC Survivals. De leerlingen gaan met deskundige begeleiding de uitdaging aan met junglebruggen, camotunnels, hindernisbanen, boogschieten, en andere sportieve onderdelen in het park. Een schoolreis-survival is een combinatie van sport, grenzen verkennen en veel lachen. Het is geen wedstrijd, er zijn dus geen winnaars en geen verliezers. Samenwerken is belangrijk en iedereen kan het beste van zichzelf laten zien. Plezier staat voorop!

Of je nu kiest voor alleen een survival, of een van de leuke combinaties met vlotvaren, zeskamp of klimmen: het wordt gegarandeerd een onvergetelijk schoolreisje!

De kinderen gaan pittige uitdagingen aan, zijn actief in de natuur, mogen vies worden en werken gezellig samen als groep. De outdoorbegeleiders van SEC Survivals zorgen ervoor dat iedereen een fantastische dag heeft!

Begeleiders vanuit school mogen gratis mee, met uitzondering van de consumpties. Er zijn al schoolreisje vanaf € 10,50 pp. De combinatie Klimmen en Survival duurt 6 uur en kost € 25 pp.

Wil je meer weten over dit te gekke sportieve schoolreisje? Lees verder op de website van SEC-Survivals

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 *

Sluit

Contact

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we komen zo snel mogelijk bij je terug!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Top