Vanaf 4 april weer op schoolreisje naar Tivoli!

Vanaf 4 april 2015 is Amusementspark Tivoli weer geopend! En om dit te vieren zijn er tijdens de Paasdagen weer allerlei leuke activiteiten te doen in het park!

Zo brengt op 1e Paasdag de beroemde goochelaar Hokus Pokus met zijn kindertheater veel gezelligheid en verwondering bij jong en oud! Ballonnen modelleren, goochelshowtjes en nog veel meer…

Op 2e Paasdag presenteert Circus Kalashnikov ‘Mister Teddy’s Spectaculaire Vlooiencircus’. Neem een kijkje bij het kleinste circus ter wereld, bevolkt door één minuscule artiest: “LEOPOLD”. Mister Teddy presenteert deze voorstelling en voert klein en groot mee in dit bijzondere spektakel. Tiffi en Toffi zijn natuurlijk ook dagelijks in het park te vinden voor een meet & greet en verder zal het hele seizoen bol staan van leuke animatie.

Genoeg redenen om uit te kijken naar een schoolreisje in Tivoli. Het belooft in ieder geval een bruisend seizoen te worden!

Ga met je klas op schoolreisje naar Tivoli! Kom ook spelen, genieten, gillen en ravotten in Amusementspark Tivoli, het leukste pretpark voor basisschoolkids! Het park heeft meer dan 25 super leuke attracties waar kinderen niet op uitgekeken raken! Het park is veilig, kindvriendelijk, overzichtelijk én betaalbaar zonder al te lange wachttijden! Zo is er o.a. een achtbaan, botsboten, luchtkussen, zweefmolen, trampolines, botsauto’s, draaimolen, treintjes, buggy’s, midgetgolfbaan en nog veel meer… Regent het? Geen probleem! Er kan gewoon doorgespeeld worden in onze binnenspeeltuin.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 *

Sluit

Contact

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we komen zo snel mogelijk bij je terug!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Top