Win een schoolreisje naar de Julianatoren!

schoolreisje naar de julianatoren winnen

Heb jij een foto van een schoolreisje die gek, grappig, maf, leuk of gewoon cool is? Met die foto kan jij een schoolreisje naar de Julianatoren winnen!

Klik hier om mee te doen met deze actie!

De winnaar wordt op dinsdag 7 april 2015 bekend gemaakt. Je kan tot en met 6 april 2015 je leukste schoolreisjes foto insturen om kans te maken op een schoolreisje met je klas naar de Julianatoren!

Bij deze prijs is inbegrepen: Een dag toegang voor je hele klas naar de Julianatoren in 2015 / drankje voor de klas   terugkomkaartje voor de klas /één koffie of thee consumptie per begeleider / gratis parkeren /Jul’s pretpakket: patatje met of zonder fritessaus en een waterijsje

Doe mee en win met je klas een schoolreisje naar de Julianatoren!

In de meer dan 60 te gekke attracties van de Julianatoren beleven de kinderen het allerleukste schoolreisje!

Ze maken een duizelingwekkende rit in Jul’s Rollerskates, een spannende tocht in Dino’s Tour waar ze oog in oog komen te staan met levensechte dinosaurussen en ze varen over de woeste golven in de Draaiende Piraat!

Parkeren is zowel met de auto als met de bus voor scholen helemaal gratis. Ga op schoolreisje naar de Julianatoren en beleef een dag vol speelplezier. De Julianatoren biedt een scala aan arrangementen en mogelijkheden en is de ideale bestemming voor een onbezorgd, veilig en geslaagd schoolreisje!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 *

Sluit

Contact

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we komen zo snel mogelijk bij je terug!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Top