Ga op schoolreis naar Safaripark Beekse Bergen en breng een bezoekje Willempie het baby girafje!

schoolreis naar safaripark beekse bergen

Bij Safaripark Beekse Bergen gingen ze met leuk nieuws Carnaval vieren! Vlak voordat het grote zottenfeest zou beginnen werd er een girafje genaamd Willempie geboren! ‘Willempie’ verwijst natuurlijk naar de grote carnavalshit van André van Duin waarmee hij in 1976 zijn eerste nummer-1-notering scoorde.

De moeder van Willempie heet AnneLies, geboren in juni 2003. Zij beviel in juni 2013 van Gonzo die ook nog in Safaripark Beekse Bergen woont bij de rest van de giraffen. Willempie is op woensdag 11 februari geboren en ging op vrijdag de 13e voor het eerst naar buiten. Voor Safaripark Beekse Bergen en hun giraffen was het in ieder geval geen ongeluksdag! Willempie was net op tijd om zich aan te sluiten bij de stoet van zijn medesoorten, een heuse giraffenpolonaise!

 

Ga op schoolreis naar Safaripark Beekse Bergen

Ga op schoolreis naar safaripark Beekse Bergen om kleine Willempie te bekijken! Er is verder uiteraard nog veel meer te doen. In Safaripark Beekse Bergen leven meer dan 1.500 dieren in hun natuurlijk omgeving. Grommende leeuwen, borsttrommelende gorilla’s, enorme olifanten en er zijn ook spectaculaire roofvogelshows te zien. Het wildlife park kan worden verkend in de safaribus en er zijn ook wandeltochten die je met je klas kan doen. Waan je op een echte safari, waar genoeg te zien en te leren is over alle dieren in hun natuurlijke omgeving. Genoeg leuke mogelijkheden om de kinderen meer te leren over dieren en hun gedrag bijvoorbeeld.

Voor de volledige ervaring kan je ook met je klas tussen de leeuwen slapen. Tussen de leeuwen? Jazeker!  Het is mogelijk om met je klas te overnachten in het rangerkamp in Safaripark Beekse Bergen. Overnacht in een heus Afrikaans tentenkamp, vlakbij de gorilla’s, olifanten en natuurlijk de giraffen.

Na deze safari kunnen de kinderen ook even lekker uitrazen op Kilimanjaro – de hoogte speelberg van Afrika – waar de kinderen zelf nog even kunnen feestbeesten.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 *

Sluit

Contact

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we komen zo snel mogelijk bij je terug!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Top