Deze parken zijn open tijdens Pasen!

Op zoek naar een schoolreisje? Deze 10 parken zijn open tijdens Pasen! Zo kan jij alvast een kijkje gaan nemen of deze parken een leuk schoolreisje zou kunnen zijn voor jouw klas.

Het Paasweekend is begonnen! Zo’n lang weekend is natuurlijk altijd welkom. Heb je zin om iets te doen tijdens deze dagen? Wij hebben 10 leuke ideeën voor je op een rij gezet om te doen met de Paasdagen! Deze parken zijn open tijdens Pasen. Een perfect moment om ideeën op te doen voor een leuk schoolreisje.

1. De Julianatoren

In de meer dan 60 te gekke attracties van de Julianatoren beleven de kinderen het allerleukste schoolreisje!

Ze maken een duizelingwekkende rit in Jul’s Rollerskates, een spannende tocht in Dino’s Tour waar ze oog in oog komen te staan met levensechte dinosaurussen en ze varen over de woeste golven in de Draaiende Piraat!

2. Walibi Holland

Hoe houd je de klas het hele jaar rustig? Laat ze lekker een dagje hard gaan tijdens een schoolreis Walibi Holland! We hebben heel veel stoere attracties waar kids vanaf 7 jaar zich helemaal in uit kunnen levenLaat ze bijvoorbeeld lekker uitwaaien in Super Swing en duizelingwekkende avonturen beleven in  Los Sombreros.

Voor de oudere leerlingen hebben we de echte thrill rides. Laat ze bijvoorbeeld lekker alles van zich af gillen in Goliath, de snelste en hoogste achtbaan van de Benelux! Handen in de lucht terwijl ze binnen 3 sec van 0 naar 90 km per uur gelanceerd worden in Xpress: Platform 13.

3. Toverland

Attractiepark Toverland is al jaren een populaire schoolreisbestemming. Met meer dan 30 attracties en shows voor jong en oud beleeft iedereen hier een magisch mooie dag.

Afgelopen schooljaar bezochten meer dan 80.000 kinderen Toverland en werden de schoolreisjes naar Toverland beoordeeld met een hele dikke 8,6!

4. Neeltje Jans

Wil je de kinderen meer leren de Deltawerken? Kom naar Deltapark Neeltje Jans en neem een kijkje in het binnenste deel van de stormvloedkering en beleef hoe het zeewater de stormvloedkering in dendert. Hier is ook de expositie ‘Zeeland Veilig’ ingericht. In het hoofdgebouw Deltaplaza geeft de expositie Delta Expo inzicht in het Deltaplan en de bouw van de stormvloedkering. Elk uur starten er films over de Ramp 1953 en de bouw van de kering

5. Duinrell

Doe een Duinrell-schooldag! De leukste schooldag van het jaar beleeft de klas met een schoolreisje naar Duinrell! Met ruim 40 attracties voor onder- en bovenbouw. Kleintjes willen met de juf of meester in de Kikkerachtbaan, terwijl de grotere kinderen hun zenuwen testen tijdens de duikvlucht van achtbaan Falcon, of om het hardst racen van de Rodelbaan. En naast alle attracties is er ook volop actief speelplezier te vinden in bijvoorbeeld de nostalgische speeltuinen, het Kidskasteel en Rick’s Avonturenburcht.

6. Slagharen

Ga met de hele klas óf je hele school als echte ontdekkingsreizigers mee op reis door de avontuurlijke wereld van Attractiepark Slagharen. Met meer dan 30 attracties, spetterende shows en live-acts is er genoeg te beleven!

7. Efteling

De Efteling biedt voor ieder wat wils voor een zeer aantrekkelijke prijs. Daarom dit schooljaar, zéker naar de Efteling!

In de Efteling is zoveel te zien en te beleven! Laat de leerlingen hun heldenmoed testen in de houten racer-achtbaan Joris en de Draak. De allerkleinsten ontmoeten en begroeten – misschien wel voor het eerst – Sprookjesboom en Langnek.

8. Apenheul

Een schoolreisje naar de Apenheul is altijd verrassend! In het mooie groene dierenpark vind je bijna 300 apen en hiervan loopt meer dan de helft gewoon los tussen de bezoekers! In het grote bos kan je ze overal vinden!

9.  Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe

Voor een schoolreisje is Speel en IJsboerderij De Drentse Koe zeer geschikt. Er is een grote Speelschuur waar ook volop binnen kan worden gespeeld. Springen in een hooiberg, spelen met blokken en grote lego, interactief computer bewegingsspel, een heuse speelmanege en een glow in the dark voetbal kelder. Buiten een grote dierenweide waar kinderen de dieren kunnen aaien en borstelen, maar ook op skelters kunnen rijden. Kortom, genoeg om mee te spelen, met mooi en slecht weer. Ook kan er bekeken worden hoe de koeien worden gemolken met een melkrobot.

10. Bobbejaanland

Bobbejaanland, ’t plezantste land! Achter elke boom een nieuwe attractie leuker dan de vorige, prikkelende shows op de affiche en events het hele jaar door. Bobbejaanland, dat is plezant met een grote P!

Trotseer de watervallen van El Rio, zwaai met je pistool in El Paso of sta oog in oog met de enige, echte King Kong. Mag het nog spannender? Scherpe bochten, dubbele schroeven en heel veel loopings in één van de zeven rollercoasters. Of wat dacht je van… zoooef, de Sledge Hammer, die je de lucht in slingert?

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 *

Sluit

Contact

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we komen zo snel mogelijk bij je terug!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Top