Museumweek bij Escher in Het Paleis

schoolreisje escher in het paleis

Tijdens de museumweek zoeken kinderen vanaf 6 jaar naar goud in Het Paleis of kunnen ze deelnemen aan de linoleumworkshop op zondag 19 april, woensdag 22 april of zondag 26 april.


Escher in Het Paleis is geen lid van de Museumvereniging, dus het is helaas niet mogelijk om gratis toegang te krijgen tijdens de Museumweek. Maar tijdens deze week geeft Escher in het Paleis iedereen bij inlevering van de uitgeprinte voucher korting in de periode van 18 april t/m 26 april!

Waar komt ons verleden tot leven? Waar bewaren we onze schatten? Waar kunnen we leren wie we zijn? Waar komen we weer even tot onszelf? Waar hebben we onverwachte ontmoetingen? Waar vinden wij ons echte goud? Bij Escher in het Paleis tijdens de Museumweek!

Escher in het Paleis

Natuurlijk weet bijna ieder kind dat vissen geen vogels kunnen worden en water niet omhoog stroomt. Bij Escher in het Paleis is alles anders, want hier kunnen vissen vogels worden en stroomt het water wel omhoog!

Op de tweede verdieping beleef je Escher in zijn eigen wonderlijke wereld. Onder andere in de Kamer van Escher wordt de leraar de kleinste van de klas.

Escher in Het Paleis is een voormalige Koninklijke Paleis. Vier vorstinnen woonden hier of gebruikten het als werkpaleis. Escher in Het Paleis is anders, kom en beleef het zelf in Den Haag. Reserveer en ontvang een uitgebreid educatie pakket met kijkwijzer. Er zijn kijkwijzers voor groep 7 & 8 van de basisschool en het voortgezet onderwijs.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 *

Sluit

Contact

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we komen zo snel mogelijk bij je terug!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Top