Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.nl/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 29

Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.nl/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 31
Linnaeushof vanaf 25 maart weer geopend! - Schoolreisjes.nl

Linnaeushof vanaf 25 maart weer geopend!

schoolreisje linnaeushof

Het is bijna weer zover, de Linnaeushof gaat weer open! De grootste speeltuin van Europa zal op 25 maart 2015 de deuren weer openen voor schoolreisjes vol speelplezier.

Linnaeushof opende ruim 50 jaar geleden voor het eerst de deuren. Benieuwd hoe het park er toen uit zag? Speciaal voor dit jubileum is er vlak na de ingang een jubileumhuisje geplaatst met allerlei foto’s van het Linnaeushof door de jaren heen. Zeker de moeite waard om te bekijken. Leuk feitje: de meeste van deze foto’s zijn door bezoekers zelf gemaakt!

Voor een schoolreisje vol speelplezier zit je bij het Linnaeushof goed. Is het warm weer, dan kan de zwemkleding aan om te spelen in waterspeelparadijs ‘ De Oase ‘, maar ook bij regen is er genoeg te doen. In de overdekte speeltuin zijn minicars, luchtskelters, lachspiegels en een speelkasteel. De allerkleinsten kunnen zich uren vermaken in de Wortelberg.

Niet alleen is er voor elke leeftijdscategorie genoeg te doen, ook zijn de entreeprijzen voor een schoolreis bij Linnaeushof gereduceerd! Al vanaf €8,75 per persoon kan je bij Linnaeushof terecht.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 *

Sluit

Contact

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we komen zo snel mogelijk bij je terug!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Top