Kom de verjaardag van Tiffi & Toffi vieren in Amusementspark Tivoli!

Op zaterdag 6 juni is het groot feest in Amusementspark Tivoli, want de vrolijke tweeling Tiffi & Toffi vieren dan hun verjaardag. 

De hele dag staat bol van leuke activiteiten. Zo kom je als een echte beroemdheid over de rode loper het park in en daar staan Tiffi & Toffi je op te wachten voor een Meet & Greet. Je kunt op deze feestelijke dag prachtig geschminkt worden en Kapitein Midget neemt je mee op avontuur door het park.

Hiep Hiep Hoera Verjaardagsshow

Om de verjaardag van Tiffi & Toffi met iedereen te vieren zijn er maar liefst drie ‘Hiep Hiep Hoera Verjaardagsshows’. Tiffi & Toffi worden tijdens deze shows in het zonnetje gezet en er wordt natuurlijk flink gedanst en gezongen. Misschien trakteren ze nog wel op wat lekkers.

Kleurwedstrijd

De hele dag kun je deelnemen aan een kleurwedstrijd waarmee je een Gezinsabonnement kunt winnen. En tijdens de laatste show om 15.30 uur zullen de winnaars van de kleurwedstrijd bekend worden gemaakt.

Op schoolreisje naar Amusementspark Tivoli! 

Kom ook spelen, genieten, gillen en ravotten in Amusementspark Tivoli, het leukste pretpark voor basisschoolkids! Het park heeft meer dan 25 super leuke attracties waar kinderen niet op uitgekeken raken! Het park is veilig, kindvriendelijk, overzichtelijk én betaalbaar zonder al te lange wachttijden! Zo is er o.a. een achtbaan, botsboten, luchtkussen, zweefmolen, trampolines, botsauto’s, draaimolen, treintjes, buggy’s, midgetgolfbaan en nog veel meer… Regent het? Geen probleem! Er kan gewoon doorgespeeld worden in onze binnenspeeltuin. Regelmatig is er leuke animatie in het park.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 *

Sluit

Contact

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we komen zo snel mogelijk bij je terug!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Top