Ga in het voorjaar op schoolreisje bij SEC Surivals!

schoolreisje sec survival

Het mooie weer komt eraan en het wordt weer tijd om erop uit te gaan met je klas! Bij SEC Survivals zijn ze in ieder geval alweer goed bezig. Vanaf maart kun je bij SEC Survivals terecht voor een voorjaarssurvival. Een actieve surivaltocht in de natuur van Almere, een perfect actief schoolreisje dus om na de wintermaanden weer actief te worden in de buitenlucht.

Samen met je klas ga je met een begeleider de uitdaging aan in het outdoorpark van SEC Survivals. Iedereen kan meedoen! Vooraf kan aangegeven worden hoeveel kinderen er meedoen en hoe oud zij zijn. SEC Survivals heeft voor elke leeftijdscategorie uitdagende en spannende avonturen!

De kinderen kunnen aan de slag met onderdelen zoals spaghettibruggen, boogschieten, touwparcours, camotunnels, klimwand en nog veel meer! Wat is er dan zo anders aan de voorjaarssurvival? In verband met de lente heeft SEC Surivals extra specials en hilarische uitdagingen toegevoegd. Om te weten wat dat is.. boek je nu gauw je schoolreisje bij SEC Surivvals en ervaar met je klas welke verrassing het is. De voorjaarssurival is beschikbaar tot en met 30 april.

Je hoeft je ook niet druk te maken over het weer die dag, want SEC Survivals hanteert een goed weer garantie! Dat wordt actief en sportief de lente inluiden met je klas!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 *

Sluit

Contact

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we komen zo snel mogelijk bij je terug!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Top