Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.nl/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 29

Warning: Illegal string offset 'databasename' in /home/schoolreis/domains/schoolreisjes.nl/public_html/wp-content/plugins/tsfonb/inc/functions.php on line 31
Bevrijdingsdag 2015! Check hier educatieve schoolreisjes! - Schoolreisjes.nl

Bevrijdingsdag 2015! Check hier educatieve schoolreisjes!

Bevrijdingsdag 2015 is de nationale feestdag op 5 mei waarop de bevrijding van de Duitse bezetting in Nederland in 1945 wordt gevierd. Ga naar één van deze plekken op bevrijdingsdag 2015. Waar geschiedenis en educatie voorop staan! Check of dit leuke bestemmingen zijn voor jouw schoolreisje!

Scholen genieten van een meivakantie rond bevrijdingsdag 2015. Er is veel te doen in Nederland op deze feestdag. Iedereen kent natuurlijk de bekende bevrijdingsfestivals door het hele land, maar er zijn zat andere leuke dingen te doen! De aanleiding tot bevrijdingsdag is een stukje geschiedenis. Geschiedenis die niet vergeten mag worden en waar veel over te leren valt!

Geen festival of andere massale festiviteiten voor jou? Ga dan op bevrijdingsdag 2015 naar één van deze plekken. Plekken waar geschiedenis en educatie voorop staan en check of deze locaties een leuke bestemming zijn voor een educatief schoolreisje!

Ontdek ons verleden in het Nederlands Openluchtmuseum

…via een speurtocht, op eigen houtje of met een educatief project. Maak kennis met vroeger op een speelse manier, namelijk met een verrassende speurtocht door het openluchtmuseum!

Terug naar de Middeleeuwen op een schoolreis naar het Muiderslot!

Voor één dag in het leven van een ridder of jonkvrouw stappen, wie wil dat niet? Bij Het Muiderslot beleef je geschiedenis in het echt! Het Muiderslot, dat vlakbij Amsterdam ligt, aan de Vecht en het IJmeer, is gebouwd in opdracht van de machtige graaf Floris V (Canon!). Het is een ideale bestemming voor een spannende schoolreis waar je ook nog wat van opsteekt. Geschiedenis in het echt!

Beleef in het Maritiem Museum Rotterdam de invloed van de maritieme wereld op ons dagelijks leven!

In het Maritiem Museum Rotterdam ontdek je de enorme invloed van de maritieme wereld op ons dagelijks leven. Ga mee op reis door ons maritieme heden en verleden in eigentijdse tentoonstellingen voor grote én kleine avonturiers.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 *

Sluit

Contact

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we komen zo snel mogelijk bij je terug!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Top